FUJI1669

LUNCH

Vecka 34

Gruyère petit choux med chilihounung och parmesan   65

Ankleverparfait med grillat bröd och sauternesgelé   85

Chips med stenbitsrom, ostkräm, pepparrot, dill och gräslök   75

 

Signalkräftor med västerbottenost
 och grillat bröd   145

Gratinerade blåmusslor   100

Krossad potatis med forellrom, ostkräm, dill, gräslök och potatisskum   120

Råbiff med sambal badjak och hjärtbladsallad   135

 

Sallad Niçoise med oliver, bönor, potatis och dijon   245

Socca med färskost, zucchini, tapenade och örtsallad   200

Råbiff med sambal badjak och hjärtbladsallad
  – serveras med pommes frites   230

Steak minute med tomatsallad, bearnaise och pommes   250

Matjesill med potatis, ägg, lök, dill och brynt smör   210

 

Chokladpudding med jordgubbar och lättvispad grädde   80

Vaniljglass med karamellsås och drömmar   85

Blåbärspaj med vaniljemousse   85

Hasselnötstryffel   25

Kärleksmums   25

WEB_Hantverket-Logotyp-Monogram-Guld_ikon

Öppettider

  1. måndag
  2. tisdag
  3. onsdag
  4. torsdag
  5. fredag
  6. lördag
  7. söndag Stängt

Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag. Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.