LUNCH
Vecka 50
Ankrillette med krasse, dijonmajonnäs och grillat bröd 95
Friterad potatisterrine med gruyèrekräm och inlagda vinbär 95
Boquerones på siklöja, citron och örter 75
Liten sallad med gröna blad, cruditeer, örter
och harissavinägrett 65
Matjessill med västerbottenostkräm, rökt mandel, silverlök, brynt smör
och kokt potatis 135
Rostad jordärtskocka med dragonmajonnäs, picklad enokisvamp
och endvie 110
Råbiff med friterad rotselleri, pepparmajonnäs, picklade vinbär
och gräslök 135
Bakad röding med rotsellerikräm, mangold, potatis, fläderpicklat äpple
och smörsås 245
Grillad och brässerad oxkind med potatispuré, ölbakad lök, syltade körsbär
och körvel 230
Kålpudding med potatis, gräddsås, lingon och syrlig gurka 220
Kikärtspannkaka med kryddig auberginekräm, fetaost, picklad vindruva
och zucchini 195
Råbiff med friterad rotselleri, pepparmajonnäs, picklade vinbär och gräslök
- serveras med pommes frites 210
Smultronglass med mandelkaka, dulce de leche och maräng 95
Kardemumma-småkaka 25
Krämig passionsfruktstryffel 40
Saffransmandelkaka med körsbärskompott
och bittermandelgrädde 65
Wrångebäcksost med kvittenmarmelad 85
Kontakt
- Telefon 08-121 321 60
- Email eat@restauranghantverket.se
- Adress Sturegatan 15 114 36 Stockholm
Följ oss
Öppettider
- måndag
- tisdag
- onsdag
- torsdag
- fredag
- lördag
- söndag Stängt
Köket håller stängt 14:00 till 17:00 måndag till fredag. Cocktailbaren är öppen för dryck och lättare snacks.